Workshop overzicht

Onze workshops gaan uitsluitend door in Italië in ons huis “Casa delle Rondini”, meer info over een teambuilding workshop hier. Je kan kiezen om de teambuilding workshop, enkel en alleen in te vullen met teambuilding activiteiten en zo maximale tijd te spenderen aan een echte “Time-out en Connect”.
Maar volgende combinaties zijn heel zeker mogelijk en soms ook aan te raden!

Workshop + jaarlijkse (strategie) vergadering

Je kan een teambuilding workshop combineren met jouw jaarlijkse en/of strategie vergadering.  Wij zorgen dan voor een aangepast programma waar zowel tijd is voorzien voor deze vergadering als voor de teambuilding activiteiten. Wij gaan ervan uit dat  je zelf deze vergadering voorbereidt en leidt. Ben je echter een business team dat hier graag begeleiding bij heeft, dan kan Leen deze sessies faciliteren, zij is een ervaren strategie facilitator.

 

Workshop + een CONNECT training

Zowel de ME, de WE en TEAM CONNECT trainingen kunnen gegeven worden tijdens deze teambuilding workshop. Er worden dan halve dagen voorzien voor de training sessies, de rest van het programma wordt vrijgehouden voor teambuilding activiteiten. Het is een meerwaarde om een training te combineren met een teambuilding workshop want er zal, in deze combinatie, meer ‘verbinding’ ontstaan met jezelf en/of in het team.

Workshop + PARTNER programma

Het kan een incentive zijn voor de teamleden als ze hun partners mogen meebrengen, zeker als de workshop in het weekend doorgaat. Heb je plannen om de workshop te combineren met jouw jaarlijkse vergadering of met een CONNECT training, dan zorgen wij voor een apart partner programma voor de tijd dat het team de vergadering of de training volgt. Ook de selectie van deze partner activiteiten zal voordien, samen met jou, geselecteerd worden.

Bent u een trainer of consultant?

Ook andere trainers of consultants zijn welkom met hun team op onze teambuilding workshops! Zoek je, als trainer of consultant, een authentieke en inspirerende locatie, voor jouw meerdaagse training of consultancy voor het team dat je begeleidt, je bent welkom! Je hoeft dan enkel de training of consultancy op zich te nemen, alle andere coördinatie nemen wij op ons. Wij ontzorgen je volledig voor de organisatie!

Code: