retreat overzicht

Ben je toe aan een echte time-out om te herbronnen of om te herstellen? Dreig je uitgeblust te geraken?  Of ben je in behandeling of herstellende van een langdurige ziekte? Onze retreats hebben hun focus op herbronnen of herstellen. Zij gaan uitsluitend door in Italië in ons huis “Casa delle Rondini” en zijn kleinschalig opgezet. Je vindt meer info over de aanpak van een retreat hier. We werken met verschillende doelgroepen, en voor iedere doelgroep werken we tevens met een begeleider die gespecialiseerd is in dat domein.

Herbron retreat

Kan je een time-out gebruiken? Heb je weinig tijd gehad voor jezelf? Werk je al lang in moeilijke omstandigheden? Heb je je aandacht voor je gezondheid onder druk gezet?

 

Tijdens een Herbron retreat brengen we jouw aandacht terug naar hoe je voor jezelf moet zorgen om gezond te blijven of worden, om (terug) jouw energie / vitaliteit op te bouwen.  

 

Herstel retreat

Herstellen van een langdurige ziekte en/of afwezigheid op je werk.

Er is een specifiek retreat programma voor deelnemers die kampen met een burn-out. Hier werken we samen met de burn-out coach Andrea Koehoorn van Cornu Copiae. Indien interesse, gelieve met haar contact op te nemen.

Tevens is er een programma voor deelnemers die kampen met een chronische aandoening en/of ouderdomskwalen. Hier werken we samen met Prof. Reginald Deschepper van LifeMe vzw, een organisatie die gespecialiseerd is in levensstijl geneeskunde. 

Gezondheids-trainer of consultant?

Ook andere gezondheids-trainers of consultants zijn welkom met hun cliënten op onze retreats! Zoek je, als trainer of consultant, een authentieke en inspirerende locatie, voor jouw meerdaagse retreat voor jouw cliënten, je bent welkom! Wij ontzorgen je volledig voor de organisatie!

Code: