Workshop DETAILS

Place Matters , You Matter!

Een locatie doet ertoe! Place matters! You matter! Jouw team de kans geven om ongehaast in een mooie inspirerende omgeving terug in verbinding te komen met zichzelf, met het team en met je bedrijf, dat is wat je doet met deze teambuilding workshop.

Een teambuilding workshop is een 3 of 4-daagse workshop die doorgaat in De Marken in Itali√ę op onze locatieCasa delle Rondini. Het is een inspirerende locatie, in een huiselijke setting, midden in de ongerepte Italiaanse natuur. Onze authentieke woning heeft 5 slaapvertrekken voor gasten. Dat betekent dat we een team van maximaal 10 personen kunnen ontvangen, indien 2 teamleden een kamer delen. Een prachtige locatie voor teams die puurheid en authenticiteit hoog in het vaandel dragen. In ons nieuwe ‘buitenhuis’, gelegen midden in de tuin met schitterende uitzichten, hebben we de nodige vergaderfaciliteiten.

Ons workshop concept is tevens afgestemd op teams die regelmatig kampen met tijd en/of budget. Wij willen hen de mogelijkheid aanbieden voor een echte “Time-out & Connect” op een betaalbare en zorgeloze manier. Wij bieden daarom onze workshops ook aan in het weekend¬†(van vrijdag tem maandag of van zaterdag tem dinsdag)! En het is tevens mogelijk om partners mee te brengen.

 

 

Code: