Teambuilding

Time-Out & Connect!

Tijd om te onthaasten en tijd maken om te verbinden in het team, dat is de bedoeling! Elk team is anders en heeft andere interesses . Daarom hebben wij een ruim en gevarieerd aanbod aan teambuilding activiteiten. Ruim voor de workshop, werken we samen het juiste programma uit. Het programma moet afgestemd zijn op de mogelijkheden en interesses van de teamleden. Sommige teams houden misschien eerder van sportieve of avontuurlijke activiteiten, terwijl een ander team eerder op zoek is naar culinaire of culturele activiteiten. Je kan alvast eens kijken wat er zoal in het aanbod zit!

Culinair

Daar Wim een hobby-kok is, bieden wij ook kook workshops aan. Hier maken we dan samen pizza’s in onze eigen houtoven, verse pasta’s of een echte brodetto. In deze categorie vind je ook de activiteiten zoals wijnproeverij op een wijn domein. Maar het is ook heerlijk om samen in een typisch restaurant uit eten te gaan en te genieten van de streek gerechten. Of wat denk je van een uitstap naar de fiera (jaarbeurs) van de ’truffel’ of rondsnuisteren op de truffelmarkten in de maand Oktober en November.

 

Cultureel/Shopping

Er zijn bekende historische middeleeuwse stadjes in de buurt zoals Urbino en Perugia. Maar ook de dorpjes vlakbij zijn heel authentiek en meer dan de moeite om te bezichtigen zoals Castello di Frontone, waar we het kasteel kunnen bezichtigen. En in de maand December is daar een heuse kerstmarkt. Vlakbij zijn tevens de indrukwekkenste grotten van Europa nl. de grotten van Frassassi.

Er zijn ook mogelijkheden om een workshop te doen bij een lokale kunstenaar of ambachtsleden.

Sportief/Avontuurlijk

Daar we in een ongerepte natuur zijn tussen de bergen (Appenijnen) en de (Adriatische) zee zijn de mogelijkheden zeer ruim.

In onze directe omgeving hebben we heel mooie wandelingen van stevig tot makkelijk.

De meest avontuurlijke mogelijkheden zijn canyoning, abseilen en speleologie met ervaren gidsen.

Code: